Over Jeroen

Hallo! Ik ben Jeroen Boesten, een 22-jarige HBO ICT student met een specialisatie in IT Development. Geboren op 26-03-1998 en getogen in Zuid-Limburg. Naast mijn studie ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met het ontwikkelen van webapplicaties, hierbij maak ik veelal gebruik van Laravel en Vue.js om een mooi eindresultaat neer te kunnen zetten. Mocht u vragen hebben of willen informeren wat ik voor u kan beteken, neem dan vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier beneden aan de pagina.

Van kleins af aan was ik al geïnteresseerd en misschien nog wel meer geïnspireerd in en door technologie. Wanneer iemand nieuwe apparaten in huis haalde, wilde ik altijd de ins en outs weten van het product en het natuurlijk even proberen. Uiteindelijk ben ik in aanraking gekomen met 'programmeren' of eigenlijk begon ik met het downloaden van simpele html pagina's en deze aan te passen met mijn eigen tekstjes. Maar iedere keer opnieuw verbaasde het me hoe je van zoiets abstracts in de ogen van de meeste mensen iets moois op een scherm kan toveren.

Na een tijdje trok PHP en SQL mijn aandacht om hiermee nog coolere dingen te kunnen maken, dit vond ik dan ook zo leuk dat ik besloot dat ik hiervan later mijn werk wou maken. Daarom ben ik in september 2015 begonnen aan mijn bachelor op Hogeschool Zuyd binnen de ICT, alhoewel het eerste jaar breed georiënteerd was wist ik natuurlijk al van te voren dat ik mezelf vanaf het tweede jaar zou gaan specialiseren binnen de development. Inmiddels ben ik bezig aan mijn laatste studiejaar en dan mag ik hopelijk mijn diploma in ontvangst nemen. 

En dezelfde verbazing waarmee het allemaal begon, die heb ik nog steeds wanneer ik bezig ben en weer iets nieuws leer (spoiler alert: als programmeur leer je bijna elke dag iets nieuws) of wanneer er een mooi eindresultaat staat. 

Portfolio

Hieronder staan een aantal projecten waaraan ik de eer heb gehad te mogen werken.

KnapKaartje

KnapKaartje

Compleet webshop systeem met back-end en front-end systeem inclusief betalingskoppeling.

Videobandomzetten

Videobandomzetten

Een compleet administratie / ordersysteem met voor de klanten een voorkant waarbij ze hun orders kunnen tracken.

Ploi.io

Ploi.io

Een tool die het leven van developers een stuk gemakkelijker maakt, door het opzetten en beheren van een webserver uit handen te nemen en gemakkelijk nieuwe versies uit te rollen! Ik heb hierin voor een klein gedeelte meegeholpen aan de ontwikkeling en ben hierbij voornamelijk bezig geweest met het opzetten van de Vue.js views en het broadcasten van gebeurtenissen doormiddel van Laravel Echo.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u misschien weten wat ik voor u kan betekenen? Voel u vrij om contact op te nemen, natuurlijk geheel vrijblijvend! Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen of door mij te contacteren via de verschillende sociale media waarop ik te vinden ben.